Η μόνη τσάντα που βοηθάει τη στάση του σώματός σου και δεν επιβαρύνει την πλάτη σου.
Η τσάντα-μπανάνα έχει «δαιμονοποιηθεί» μέσα στα χρόνια. Πολλοί είναι αυτοί που τη θεωρούν…
το απόλυτο σύμβολο της κακογουστιάς ή της σαχλαμάρας. Άλλοι πάλι δεν τη θεωρούν τσάντα. Έλα όμως που είναι τσάντα. Και μάλιστα φέτος μιλάμε για την πιο καυτή τάση των τσαντών.

Δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη το να βλέπεις το στυλ του δρόμου να υπερασπίζεται το bumbag, όπως είναι ο επιστημονικός όρος της τσάντας-μπανάνας. Η τσάντα της μέσης έχει έρθει για να κάνει το δικό της «κομμάτι» στις καθημερινές εμφανίσεις. Η τάση υπήρξε ένα τεράστιο hit παλιότερα, κατά τη δεκαετία του ’80, ενώ έχει ανακηρυχθεί από εχθρούς και φίλους ως το απόλυτο hands-free αξεσουάρ.
Η τσάντα-ζώνη δεν είναι σίγουρα, η πιο διαχρονική και κλασική αγορά, και ίσως πολλοί από εσάς να μην είστε σίγουροι για το πώς να τη φορέσετε σωστά, στην αρχή, αλλά μία δοκιμή θα σας πείσει, στην πορεία.

Ανακαλύψτε την πρόσθετη αξία που θα κάνει το ντύσιμό σας απείρως πιο cool, για να μην αναφέρουμε για τη δύναμη που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη: Φανταστείτε ότι θα έχετε τα χέρια σας ελεύθερα για να κρατήσετε ή να κουβαλήσετε ό,τι θέλετε, ότι δε θα φοβάστε για πιθανή κλοπή μιας και η τσάντα μέσης σας σφιχταγκαλιάζει και ότι δεν θα χρειαστεί να κρατάτε το βάρος της τσάντας σας με την πλάτη σας. Δεν είναι και λίγα τα υπέρ.

Βάλτε ένα bumbag στη ζωή σας και θα νιώσετε πιο ανάλαφροι.

Πηγή